Beschermd wonen

De Passie heeft drie woonvormen waar 24/7 begeleiding wordt geboden.

Onze eerste locatie is geopend in juli 2016, een vrijstaande woning in Heteren, hier is plek voor zes bewoners. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. De woonkamer, badkamer en keuken zijn gedeeld.

In maart 2018 heeft De Passie een tweede locatie geopend in Arnhem. Hier is plek voor vijf bewoners. Net zoals in Heteren hebben de bewoners een eigen slaapkamer, de rest van de ruimtes zijn gedeeld.
Naast deze vijf plekken zijn er in Arnhem drie studio’s. De studio’s grenzen aan de woning maar zijn voorzien van eigen faciliteiten.

Woning nummer drie heeft in januari 2020 de deuren geopend. De woning staat in Oosterhout (Gld). Hier is plek voor 14 bewoners. Momenteel heeft de locatie in Oosterhout alleen slaapkamers. De woonkamer, badkamer en keuken zijn gedeeld. De woning is groot en er zijn veel mogelijkheden. Mogelijk worden er in de toekomst ook studio’s gerealiseerd.

Wonen bij de Passie is mogelijk met een WMO of een WLZ indicatie. De Passie heeft contracten met Regio Centraal Gelderland en met Menzis Zorgkantoor, hierdoor mag de Passie zorg in natura leveren. Wil je liever zorg ontvangen met jouw PGB? Dat kan ook!